Автор: Нина Ангеловска, Претседател на АЕТМ

Македонците најмногу пристапиле на интернет од мобилен смарт телефон

Македонците најмногу пристапиле на интернет од мобилен смарт телефон

Колку  од Македонците имаат пристап и колку често го користат интернетот? Интернет пенетрацијата е зголемена […]

Мажите се поголеми онлајн купувачи од жените во Европа: Што купуваат повеќе?

Мажите се поголеми онлајн купувачи од жените во Европа: Што купуваат повеќе?

(Овој текст е дел од оригинално објавениот текст на Forbes.com од страна на Нина Ангеловска, […]

Е-трговијата во Македонија со пораст од 62% спрема минатата година

Е-трговијата во Македонија со пораст од 62% спрема минатата година

За развој на е-трговијата потребен е холистички пристап и партнерски однос помеѓу бизнисите, банките, владата […]

Facebook
LinkedIn
Google+
https://ecommerce.mk/archives/author/nina321">
Twitter

Скорешни написи