Автор: Филип Чижбановски

8 Факти поради кои Естонија е пред другите земји

8 Факти поради кои Естонија е пред другите земји

Естонија е земја на Балтичко Море со население од само 1,3 милиони луѓе. И покрај […]

Економски факултет при УКИМ и АЕТМ преку меморандум за соработка со заеднички заложби за подобра е-трговија во Република Македонија

Економски факултет при УКИМ и АЕТМ преку меморандум за соработка со заеднички заложби за подобра е-трговија во Република Македонија

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и Економски факултет Скопје, при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” […]

Граѓаните да внимаваат при нарачување на Facebook – предупредуваат од ДПИ

Граѓаните да внимаваат при нарачување на Facebook – предупредуваат од ДПИ

Државен Пазарен Инспекторат на Република Македонија се стреми да ги следи трендовите, па така благодарение […]

Mastercard ќе ги отстрани потписите од картичките и на слиповите

Mastercard ќе ги отстрани потписите од картичките и на слиповите

Додека напредувањата во технологијата и сигурноста се менуваат како луѓето плаќаат и го потврдуваат својот […]

Кои беа главните заклучоци на првата конференција за е-трговија во Македонија?

Кои беа главните заклучоци на првата конференција за е-трговија во Македонија?

Во петокот, 26-ти октомври, во хотел Мериот се одржа првата конференција за е-трговија во Македонија, […]

Babyshop.mk е првата специјализирана онлајн продавница за деца и родители

Babyshop.mk е првата специјализирана онлајн продавница за деца и родители

Бојана Иванов и Елеонора Црвенкоска се двете мајки кои стојат зад првата специјализирана онлајн продавница […]

3DES Secure: Комерцијална банка воведе дополнителна заштита при купување преку Интернет

3DES Secure: Комерцијална банка воведе дополнителна заштита при купување преку Интернет

Комерцијална банка воведува дополнителна заштита при купување преку Интернет со Mastercard® и Visa картички. Отсега, […]

Instagram влегува во е-трговијата преку новата апликација “IG Shopping”

Instagram влегува во е-трговијата преку новата апликација “IG Shopping”

Instagram подготва премиера на нова мобилна апликација. Целта е да се олесни купувањето на интернет […]

Среда и сабота цените на јавниот превоз во Србија се по 1 до 3 динари за бесконтактни плаќања

Среда и сабота цените на јавниот превоз во Србија се по 1 до 3 динари за бесконтактни плаќања

Секоја среда и сабота, во периодот од 15 август до 15 септември, корисниците на Mastercard […]

Дигитализација на твојата “Brick and Mortar„ продавница

Дигитализација на твојата “Brick and Mortar„ продавница

Ако размислувате како вашата “Brick and Mortar„ продавница да ја дигитализирате и не знаете од каде […]

Facebook
LinkedIn
Google+
https://ecommerce.mk/archives/author/filip">
Twitter

Скорешни написи