Автор: Виктор Стојкоски

Генерален Секретар
10 потребни вештини за да се следи подемот на автоматизација

10 потребни вештини за да се следи подемот на автоматизација

Автоматизација е создавање на технологија и нејзина примена со цел да се контролира и следи […]

Newsletter – алатка за унапредување на вашата компанија

Newsletter – алатка за унапредување на вашата компанија

Newsletter-ите се едно од основните средства за комуникација со постојните и потенцијалните клиенти. Дали вреди […]

[Интервју] Brainster.co го промени начинот на учење!

[Интервју] Brainster.co го промени начинот на учење!

Brainster.co е нов бизнис модел на македонскиот пазар односно платформа за неформална едукација основана во […]

Како се развиваше Амазон?

Како се развиваше Амазон?

CB Insights анализира и визуелизира многу документи со цел да обезбеди факти и податоци кои […]

3 начини на употреба на видеа во е-трговијата

3 начини на употреба на видеа во е-трговијата

Видеото често е начин за раскажување на приказни во 21 век, па оттаму е добра […]

5 трендови кои ја обликуваат е-трговијата

5 трендови кои ја обликуваат е-трговијата

Последните податоци објавени од страна на U.S Census Bureau покажуваат импресивен раст на електронска трговија, […]

12 совети од експерти за е-трговија

12 совети од експерти за е-трговија

Во денешниот свет на е-трговија, постојат мнoгу начини како да се разликувате од другите. Додека […]

Се тестира вклучување на виртуелна реалност во рекламите на Фејсбук

Се тестира вклучување на виртуелна реалност во рекламите на Фејсбук

На својата конференција за развој на F8 која се случи оваа година, од Фејсбук ја […]

[Интервју] ДХЛ Експрес – лидер на македонскиот пазар за експресна достава

[Интервју] ДХЛ Експрес – лидер на македонскиот пазар за експресна достава

Доставата е клучен дел од синџирот на е-трговија и компаниите за достава имаат клучна улога […]

Се одржа eTail Europe 2018

Се одржа eTail Europe 2018

Овој јуни, стотици е-трговци се собраа во Лондон за да разговараат за најновите индустриски трендови, […]

Facebook
LinkedIn
Google+
https://ecommerce.mk/archives/author/aleksandra644/page/2">
Twitter

Скорешни написи