Автор: Виктор Стојкоски

Генерален Секретар
13 конференции за е-трговија кои се случуваат во втората половина на 2018

13 конференции за е-трговија кои се случуваат во втората половина на 2018

Со вас во денешниот блог пост споделуваме 13 конференции поврзани со области од е-трговијата, кои […]

5 работи за кои треба да се информирате пред да отворите онлајн продавница

5 работи за кои треба да се информирате пред да отворите онлајн продавница

Е-трговијата е премногу важна за да се игнорира, таа отвара нови продажни канали и развива […]

Како да се справите со враќање на производи?

Како да се справите со враќање на производи?

Поголема изложеност на пазарот значи поголема продажба, но и поголеми побарувања за поврат на производ. […]

T-mobile и Nokia го потпишаа првиот договор за 5G мрежа

T-mobile и Nokia го потпишаа првиот договор за 5G мрежа

5G мрежите ветуваат дека ќе испорачаат поголема брзина и мрежи кои се посигурни и поодговорни […]

Објавен извештај за предизвиците на микро, мали и средни претпријатија во Македонија

Објавен извештај за предизвиците на микро, мали и средни претпријатија во Македонија

British council објави извештај за предизвиците на микро, мали и средни претпријатија во Македонија, кој […]

Како да напишете опис кој може да го продаде продуктот?

Како да напишете опис кој може да го продаде продуктот?

Во еден момент вашата компанија ќе треба да креира описи, без разлика дали се работи […]

[Интервју] eКupi.mk – компанија ориентирана кон крајните потрошувачи

[Интервју] eКupi.mk – компанија ориентирана кон крајните потрошувачи

Екупи е онлајн продавница која нуди широк асортиман на производи и бесплатна испорака низ цела […]

Потпишавме меморандум за соработка со Царинска управа на Република Македонија

Потпишавме меморандум за соработка со Царинска управа на Република Македонија

Ја поздравуваме отвореноста за соработката на Царинската управа со Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, која […]

4 бесплатни алатки кои може да ви помогнат за зголемување на продажбата

4 бесплатни алатки кои може да ви помогнат за зголемување на продажбата

За да се изгради успешна компанија во е-трговијата потребна е одлична и координирана работа. Не […]

Со новата верзија на Хром, Google ќе ги означува сите небезбедни сајтови

Со новата верзија на Хром, Google ќе ги означува сите небезбедни сајтови

Најновата верзија на пребарувачот на Google, Chrome 68, го покрева едно од основните прашања поврзани […]

Facebook
LinkedIn
Google+
https://ecommerce.mk/archives/author/aleksandra644">
Twitter

Скорешни написи